Bezlakierowa naprawa niewielkich wgnieceń w karoserii
Kto w Poznaniu lub okolicy naprawia niewielkie wgniecenia gdzie nie został uszkodzony lakier?
Słyszałem że jest taka możliwość, najpierw nagrzewają, potem mocno schładzają i takie małe wgniecenie jakby samo się prostuje... Jakby ktoś miał namiar na takiego magika to byłbym wdzięczny...
Tu jest filmik z takiej naprawy... Zastanawiam się tylko gdzie można co2 kupić i czym to dobrze wygrzać...
Kto w Poznaniu naprawia niewielkie wgniecenia gdzie nie został uszkodzony lakier?
Treść: Słyszałem że jest taka możliwość, najpierw nagrzewają, potem mocno schładzają i takie małe wgniecenie jakby samo się prostuje... Jakby ktoś miał namiar na takiego magika to byłbym wdzięczny... film
Octavia II Ambiente 1,6 MPI (75kW/102KM) + LPG LandiRenzo Omegas
Navi & CB on board ;-)
no coz zeby ta metoda dzialala musi byc wieksza powierzcnia i delikatnie wgniecona
dziury po np kamyczku nie naprawisz
ale kiedys slyszalem o metodzie wypychania podcisnieniowego i to jest podobno profesjonalana metoda (czyt. droga), ta ktora tu przytoczyles to bardzo watpie ze jakis blachaz to stosuje
pzdr
Spróbuj tu:
USUWANIE WGNIECEŃ NA KAROSERIACH BEZ KONIECZNOŚCI LAKIEROWANIA (auta po gradobiciu) tel. 880-717-232 ul. Wiśniowa 77 Września.
Gość zrobił mi to dobrze - nie ma śladu, ale musi być pierwszy lakier, bo inaczej może pęknąć.
Nie wiem ile bierze, bo go zakręciłem i kazał mi przywieźć ćwiartkę , ale nie powinien zedrzeć jak dobrze zagadasz. Przez tel. na pewno Ci nic nie powie, będzie chciał obejrzeć auto.
Dojechać prosto - wyjeżdżasz z Poznania Warszawską, przez Swarzędz na Wrześnię, za Neklą zaraz za wiaduktem w lewo na Wrześnię i na pierwszych światłach w prawo a potem druga w lewo (to już Wiśniowa) i do końca - po lewej jest warsztat.
Komentarz